24-uurs zorg Waalre

Is het nodig dat u dag en nacht verzorgd wordt, maar wilt u daarvoor liever niet verhuizen naar een zorginstelling? Dan kunt u kiezen voor 24-uurs zorg in Waalre door Zuster Jansen. Met de hulp die wij bieden, dag en nacht, kunt u gewoon thuis blijven wonen. Deze zorg wordt altijd volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften.

In welke situaties kan 24-uurs zorg de oplossing zijn? U kunt ons inschakelen wanneer u of uw partner zowel ‘s nachts als overdag intensieve zorg nodig hebben. Dit kan het gevolg zijn van bijvoorbeeld een ziekte, een handicap, dementie of een ingrijpende operatie. Het is ook mogelijk om dag en nacht zorg te ontvangen als u een opname in het ziekenhuis afwacht en u een bepaalde periode moet overbruggen.

Vertrouw op onze ervaring

De zorgverleners van Zuster Jansen staan 24 uur per dag voor u klaar met professionele ondersteuning. Hiermee kunnen eventuele mantelzorgers worden ontlast, zodat u geen familieleden hoeft te vragen om bij u te blijven. Door onze jarenlange ervaring en opgedane kennis in de particuliere thuiszorg, weten wij als geen ander welke zorg nodig is en hoe we met de verschillende situaties om moeten gaan. U kunt altijd vertrouwen op onze deskundigheid. 24-uurs zorg in Waalre houdt niet alleen in dat u de beste verzorging en verpleging ontvangt, maar ook dat we met u de dag doorbrengen zoals u dat wenst. Samen boodschappen doen, koken, op visite gaan en voorstellingen bezoeken zijn voorbeelden van activiteiten die op het programma kunnen staan.

Verzorging, verpleging en meer

24-uurs zorg in Bergen betekent bij Zuster Jansen meer dan het ontvangen van verzorging en verpleging. U ontvangt onder andere ook persoonlijke begeleiding, wanneer u bijvoorbeeld gezonder wilt leven. Ook kunnen onze zorgverleners met u mee gaan naar een verjaardag of een concert. Of u ondersteunen bij het maken van een boodschappenlijst en het bezoeken van de supermarkt. Waar u ons ook voor nodig heeft, Zuster Jansen zet zich altijd voor u in.

Ook 24-uurs zorg bij Alzheimer

Wanneer er sprake is van dementie of de ziekte van Alzheimer, kan 24-uurs zorg heel belangrijk zijn. Het is voor iemand met ernstige dementie goed om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen, in de omgeving die voor hem of haar vertrouwd is. Heeft u de diagnose Alzheimer gesteld gekregen, of geldt dit voor een partner of ouder? Dan kunt u alvast de juiste zorg regelen door te bellen met Zuster Jansen. Wij zorgen voor passende begeleiding en verzorging. Dit doen we bovendien op korte termijn, omdat we niet met wachtlijsten werken.

Lees meer bij Zuster Jansen

KWALITEIT STAAT BIJ ONS HOOG IN HET VAANDEL
BEL NU MET 020 - 63 66 837 VOOR DIRECT CONTACT
Particuliere thuiszorg Waalre copyright В 2024